Tuesday, November 30, 2010

Pokok Manik Bonsai - Rainbow

Lama rasanya tak update blog sebabnya tengah sibuk menyiapkan pokok limau tapi buahnya warna merah.. belum siap sepenuhnya lagi.. nanti bila dah siap.. akan di sharekan disini... Rasanya hari ni nak share pokok manik bonsai jugak tetapi pokok bonsai ni colourful sikit cam ala-ala pelangi.. tu yang letak namanya 'rainbow'. Pokok ni dibuat oleh kawan semasa kami sama buat dulu, Kak Marine... cantik.. siap letakkan buaian lagi dibawah pokok ni.. tapi tak nampak kot sebab snap pakai kamera fon je.. tapi bolehlah untuk dikongsi... semoga kawan2 semua enjoy...berminat nak wat cam ni pun boleh.... semua basic je..gabungan warna yang terang iaitu pink, hijau pucuk pisang, manik emas dan batangnya dawai halus warna purple... purple dah habis stok.. yang ada ngan saya dawai halus warna gold, silver, biru dan hijau sahaja..Gambar ada banyak tapi jumpa satu je...

1 comment:

Tutorial