Wednesday, March 30, 2011

Pokok Manik Bonsai dwi kaler pink putih

 Bila dah lama tak update blog ni, sememangnya.. dah melekat penyakit "M".. penyakit malas le, segan le... bukannya apa.. sebenarnya, sibuk bila mana nak menyesuaikan diri di tempat baru...dalam kesibukkan kerja dan menguruskan hal2 lain.. tetiba pulak.. kita ni sakit gigi.. penampal gigi dah tercabut.. bila masa tak ingat .. sedar2 dah pun berlubang besar.. apa lagi, esoknya.. rasa sakit sebab terdedah kepada kuman lah. kut... so kena pi buat sesuatu jumpa dr. gigi.. so semuanya dah ok dah pun....

Oleh yang demikian, masih lagi dengan pokok manik bonsai , size kecil aje.. untuk tatapan semua.. bila mana gigi dah ok.. hasilnya pun ok... cam biasalah pokok ni harga RM 40.00 dan telah pun dijual.



No comments:

Post a Comment

Tutorial