Wednesday, May 25, 2011

Manik-Manik ...

Assalammualaikum, lama dah tak update blog ni bukan disebabkan tak ada xtvt membuat pokok manik bonsai ni, cuma masa yang tak mengizinkan kerana urusan perpindahan ke tempat kerja yang baru, kerana saya dah berada di Negeri Perlis pulak... kini berkhidmat di negeri yang banyak mempelam harum manis yang sedap tu... cuma kali ni nak share pokok manik bonsai berbentuk trio bunga.. tapi pic dia tak ingat letak folder mana pulak. Insyaallah nanti try cari lain, then saya akan masukkan kemudian. semasa melayari internet, terjumpa pulak manik yang dibuat bentuk bunga kemudian di rekabentuk menjadi kalung.. cantikkan ...so saya nak share.. something new and nice about bunga manik ni... selamat menjamu mata....


cantikkan ...suka lah


ni pun cantik gak..

1 comment:

  1. salam,akak cantik sangat manik2 akak yg purple,off coursela sbb minat warna purple,akak jual tak,kalau jual nak tahu harga,boleh?
    emel saya kat noorhazwaniismail@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete

Tutorial