Tuesday, February 28, 2012

Pokok Manik Bonsai .... Merah Comel

Salam dan selamat petang.. hari ini cukup busy dengan kerja-kerja kat ofis... tambahan pulak bilamana nak setup sistem baru... letihnya bukan calang-calang.. tapi apa yang best hari ni, saya dapat berjumpa dengan seorang kawan yang sehobi ngan saya masa lunch time hari ni... Kak Ina namanya... tapi kak Ina expert dalam membuat aksesori wanita dan memang pandai buat macam-macam aksesori le.. cam gelang  tangan, kerongsang dan pelbagai lagilah.. saya pun suka jugak tapi tak reti nak buat, so planning lah nak join kiranya kak Ina ada buat kelas nanti... nak belajar, dapat buat gelang sendiri pun dah kira best gak kan.... sebenarnya, Kak Ina ni pun pandai jugak buat pokok manik macam ni, so bertukar-tukarlah cerita masing-masing.. rupanya, syok kan bila dpt jumpa kawan baru yang sehobi ngan kita..lagi best, saya dapat payung comel warna purple.. tima kasih Kak Ina... nanti bila saya buat gelang manik kristal, saya akan uploadkan disini....

Jadi, hari ni nak uploadkan gambar bunga manik merah ni... di pesan oleh Cik Farah, lecturer kat Unimap... so dia memang suka.. TQVM Farrah Salwa...

LAYAN....



Harga Jualan RM 40.00

saiz kecil je sebab farrah nak letak atas meja kat ofisnya..



closed up sikit bunganya..

Tak susah pun.. senang je.. cuba sendiri...

No comments:

Post a Comment

Tutorial