Wednesday, February 15, 2012

Update Status ...Projek Baru.... Merah Putih

Salam, hari ni cuma nak update status je... nak bagi tau disini untuk tutorial cornation tu , untul 1st layer kena ada 3 manik panjang, begitulah pada setiap layernya dan total up semua 9 manik panjang sahaja yang digunapakai. Kepada sesiapa yang terkeliru tu bolehlah sms ke, tinggalkan comment ke.. insyaallah saya akan jawab.. tak dak masalah pun.

nak share, nak tunjukkan , projek baru pokok manik bonsai... merah putih pink ni... ni pokok manik patern yang terkini le kiranya... nak buat senang je.. cuma buat bunga dia macam sakura style dan daun tu daun stone je...nanti siap saya upload len ye..



layan ....


ini lah pokoknya..... daun nya merah... dah siapkan 4 batang, tinggal 1 batang  lagi


keseluruhan ada 5 batang , tiap satu batang ada 9 ranting, so semua sekali 45 ranting.

Set manik ini pun ada dijual, nak beli ???? sms 013-4089608 @ tinggalkan komen anda disini , pun boleh je... atau ke facebook ..http://www.facebook.com/pages/Pokok-Manik-Cik-Su/250769518295180

SELAMAT MENCUBA

No comments:

Post a Comment

Tutorial