Monday, March 5, 2012

Buku yang baru saya beli.... nak buat.. tapi belum lagi buat...

Salam semua... kali ini entry tak berkenaan pokok manik bonsai tapi berkenaan dengan manik .. hari tu saya berjalan-jalan kat rainbow , Arau yang dekat ngan c-mart tu , nak cari benda lain tapi terjumpa buku ni plak... dalam masa sebulan yang lepas la ni... ingat nak buat tapi belum lagi buat... kalau sesiapa yang pernah buat, bolehlah tinggalkan komen anda disini , untuk share...first time nak buat..





1 comment:

  1. salam, ramai yang bertanyakan berkenaan buku ni, buku ni memang saya tak jual tetapi kalau dah berminat nak mintakkan saya tolong belikan, rasanya saya boleh tolong belikan tu pun jika masih ada juallah..

    ReplyDelete

Tutorial