Wednesday, March 14, 2012

Pokok Manik Bonsai .. Bekas Cincin

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia. Hari ini nak share something yang lebih menarik dan smestinya ramai yang suka tau.. saya pun suka jugak... saya buat bekas cincin dengan menggunakan pokok manik ni jugaklah.. sebenarnya , pokok manik ni boleh dijadikan hadiah dan juga bekas cincin untuk merisik, bertunang dan kahwin.. nampak kelainannya... dan yang penting lepas guna terus boleh diletakkan kat meja solek sebagai kenangan... tahan lama tau.. boleh mencecah 5-10 tahun ataupun selamanya lah... tak tau apa.... LAYAN ni... kalau nak beli call/sms saya dan kalau nak buat, boleh beli set manik ngan saya jugak....


buah anggur dan daun anggur tu menggunakan teknik bunga.. 3 layer...




closed up buah anggur dan daun anggur tu

HARGA JUALAN : RM120.00
HARGA TANPA PASU: RM100.00


SELAMAT MENCUBA

No comments:

Post a Comment

Tutorial