Wednesday, April 4, 2012

Pokok Manik Bunga... Free Gift untuk Customer....

Salam, lama jugak saya tak update tentang pokok manik ni.. sebenarnya ada je pokok manik tapi sejak kebelakangan ni agak sibuk ngan aktiviti harian. Ada kursus yang perlu dihadiri dicampur tolak pulak dengan dateline nak summit kerja2 ofis ni.. so update blog terpaksa ditangguh sementara waktu...

sebenarnya salah satu faktornya, sekarang ni dah ada xtvt baru iaitu menghadiri kelas aerobik 3 hari seminggu.. so balik rumah dah letih dah.. cuma spend time buat tempahan pokok manik je.. sekarang ni saya tengah diet, nak turunkan berat badan sikit.... insyaallah.. cayok.. cayok..

oklah kali ni nak share pokok manik yang saya buatkan khas untuk customer yang membeli dengan saya sebagai free gift. Pokok ni saya buat untuk zaza mohamad yang banyak kali membeli pokok manik ngan saya.. yang kat bawah ni pokok manik zaza punya.... sebelum ni, zaza dah beli dah 2 pokok , ditambah lagi 2 pokok.. so free gift satu...Terima kasih zaza.

Teknik sama ngan bunga teratai tapi tengahnya saya tukar sikit... comel kan.. kalau buat kecik2 boleh buat hadiah b-day kawan2 kan...

LAYAN...


free gift to zaza

Harga jualan : RM35.00
Harga jualan tanpa pasu : RM30.00


Bunga ni ada 4 layer



yang ni saya gunakan daun hijau jade..


bunga manik merah yang sedang packing


dah ready untuk dipos....

SELAMAT MENCUBA




Tutorial