Monday, May 14, 2012

Lagi.. pokok manik comel untuk Hari Guru

Berikut adalah pokok manik comel untuk Hari Guru dan Hari ibu... permintaan daripada pelajar sekolah.. comel , cantik dan murah....


RM 10.00


RM 10.00


RM 5.00


RM 10.00 setiap satu...

Pokok Manik Cheerry Ana

Salam semua, kali ni nak share pokok cheerry Ana yang dah siap.. sepertimana yang diminta... pokok cherry ni memang sangat comel dan agak tinggi permintaannya...

yang paling penting mudah sahaja.. jika anda pertama kali nak buat.. cuba dengan pokok cherry ni dulu sebab ianya mudah, cepat dan menarik...boleh jugak kalau nak tukar manik cherry ke warna yang lainnya...warna hijau pun cantik juga.. nanti kita upload ye..


HARGA : RM 45.00 ( DENGAN PASU)
HARGA : RM40.00 ( TANPA PASU)


POKOK CHERRY


CLOSED UP CHERRY DAN DAUN...

Pokok Manik Lavender sempena Hari Ibu

POKOK MANIK LAVENDER SEMPENA HARI IBU...

Salam, masih lagi dengan pokok manik lavender tapi yang ini saiz sederhana besar dan sesuai untuk dijadikan hadiah sempena Hari Ibu.... pokok ni adalah pokok design yang paling baru.... gabungan warna pink dan purple.... harga yang berpapatutan dan mampu milik....sebaik sahaja siap, Kak Som daripada Seberang Jaya terus saja beli pokok lavender ni sebab katanya 'dah berkenan'... jadi dah dijual pada Kak Som, semoga Kak Som suka dan happy.. thank you kak som...


HARGA : RM 75.00 ( DENGAN PASU)
HARGA : RM70.00 ( TANPA PASU)



closed up pada bunga nya


closed up pada bunga , daun dan batang pokok manik ini.

Saturday, May 12, 2012

Pokok Manik Lavender comel sempena Hari Guru

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia kepada semua pengunjung blog ni dan yang sudi untuk berkongsi ilmu dan hobi ngan saya ni. dah lama rasanya tak update blog ni, sebenarnya sejak kebelakangan ni agak sibuk dengan kerja2 kat ofis yang bertimbun2 tu... namun pokok manik tetap juga menjadi terapi hati... Hari Guru dan Hari Ibu dah tak lama lagi, jadi projek banyak tertumpu kepada hari ibu dan Hari Guru pada bulan Mei nanti kan... disini saya ada buat beberapa sample yang mampu dimiliki oleh semua untuk dijadikan hadiah untuk ibu dan guru masing2....

Harga : RM 12.00


Tempahan oleh adik2 /pelajar sekolah untuk Hari Guru.... RM 12.00 setiap satu

Tutorial