Saturday, May 12, 2012

Pokok Manik Lavender comel sempena Hari Guru

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia kepada semua pengunjung blog ni dan yang sudi untuk berkongsi ilmu dan hobi ngan saya ni. dah lama rasanya tak update blog ni, sebenarnya sejak kebelakangan ni agak sibuk dengan kerja2 kat ofis yang bertimbun2 tu... namun pokok manik tetap juga menjadi terapi hati... Hari Guru dan Hari Ibu dah tak lama lagi, jadi projek banyak tertumpu kepada hari ibu dan Hari Guru pada bulan Mei nanti kan... disini saya ada buat beberapa sample yang mampu dimiliki oleh semua untuk dijadikan hadiah untuk ibu dan guru masing2....

Harga : RM 12.00


Tempahan oleh adik2 /pelajar sekolah untuk Hari Guru.... RM 12.00 setiap satu

2 comments:

  1. kalau campur 'posting' berapa? http://studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kalau campur pos RM17.00 je.. tapi ni saiz kecil sahaja.. sesuai untuk pelajar

    ReplyDelete

Tutorial