Tuesday, October 30, 2012

Bunga Manik comel.. free gift

Assalammualaikum dan selamat menyambut hari raya qurban... Hari ni , saya telah poskan dawai dan daun untuk seorang customer di pantai timur, mulanya nak poskan pada hari khamis lepas tapi ta sempat sebab sibuk .... esok kan raya.. jadi nak poskan semalam plak, ada hal .. so tengahari je dapat diposkan... harap customer  ni sabar menunggu barangannya...


ini adalah barangan yang dipesan ( dawai dan daun je).. bunga ni free gift le... bunga ni saya menggunakan dawai daripada material yang sama, dawai yang saya jual tu





closed up bunga comel... kalau letakkan banyak.. gubahan memanjang .. memang cantik... saya tengah buat ni... tunggu


pos kan..

harap sabar menunggu ye

4 comments:

  1. Dah selamat sapa tq kak mmg cmel bunga free gift tu tiba-tiba lak dtg ilham wat bunga telur gantung untuk bunga pahar gojes gak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, akak sy nk tnya mcmna akak bt batng utk pokok bonsaitu, sy dh cbe bt, tp xmnjd, sy cmtumkn ranting mnggunakan btg pokok bunga telor, akak gunakan apa utk cntumkn pokok bonsai maniktu, please view my blog http://maya86webservice.blogspot.com/

      Delete
  2. ALHAMDULILAH DAH PUN SAMPAI... TERIMA KASIH SEBAB SUKE...

    ReplyDelete
  3. Salam Kak... daun ni Kak jual mcm mana? daun kristal ada? berapa harga?

    ReplyDelete

Tutorial