Thursday, October 18, 2012

DAWAI CUSTOMER DAN FREE GIFT.. BUNGA KEMBANG

Assalammualaikum, selamat petang ... arini saya poskan dawai gold dan silver kepada seorang customer... akak ni beli dawai gold dan silver..... jadi selalunya saya akan bagi extra dawai je... senang nak kira... dan saya juga ada sertakan bunga manik yang saya buat menggunakan material dawai yang saya jualkan tu jugak untuk customer ni...

kepada sesiapa yang berminat, bolehlah beli dawai ngan saya....

layan je lah...


dawai silver dan gold 


ni barang yang ready nak poskan


ini adalah bunga yang saya baru buat.. gabungan dengan daun.. daun ni pun ada jual jugak..
kalau buat banyak kuntum dan cantumkan... pun ok gak ni...


pandangan sisi.. sepenuhnya menggunakan dawai yang saya jual tu....


untuk akak yang beli dawai ngan saya ni.... sabar menunggu ye kak.. sebab baru poskan arini...


ready nak pos... kat post office ni


ha.... dah masuk pun... tunggu

7 comments:

  1. Hai, nk tnye dawai ni pecah x. Sy beli kt kedai pcah xcntik dh..

    ReplyDelete
  2. setakat yang dok guna la ni tak pecah lagi lah... tapi bila dawai kita guna tu dah macam pecah kat hujung tu kita gunting dulu lah supaya tak melarat tapi pastikan bila kita pintal tu dawai tak pecah dan nampak dawai putih tu.. memang nanti tak cantik... kalau pecah camtu memang dawai tu kurang baik dari aspek kualiti.... cuma saya selalunya sertakan contoh bunga yang saya buat menggunakan dawai yang sama jugak yang saya jual tu supaya pelanggan pun akan mendapatkan hasil yang sama dengan saya jugak....

    ReplyDelete
  3. sy berminat nk beli dawai warna gold 2peket n daun pokok cherry mcm kt ats ni bleh x?

    ReplyDelete
  4. LILYASHA - UNTUK DAWAI GOLD AKAK JUAL 1 IKAT 50 BATANG DAWAI TU RM 8.00 TAPI AKAK PACKING MACAM TU SUPAYA SENANG NAK POS. BAGI DAU CHERRY TU PULAK KALAU CAM ATAS TU , SEPEKET RM 7.00 SAHAJA DAN SEPEKET TU BOLEH BUAT SEPOKOK POKOK CHERRY YANG KECIL MACAM POKOK CHERRY ANA.

    ReplyDelete
  5. orait tq kak sy nk oder 2pket dawai gold n 2pket daun cherry. Sbl bank in sy akn sms akak dlu yek.

    ReplyDelete
  6. lilyasha : 2 ikat : RM 16.00 , 2 paket daun RM 14.00 : Jumlah RM 30.00 dab postage RM 7.00 : jadi jumlah semua RM37.00.

    ReplyDelete
  7. Salam..akak sy berminat nk bl bhn2 tuk wak bonsai ni.jatuh hati lak tgk akak punya.cam ane cr sy nk bl

    ReplyDelete

Tutorial